Exempció a la normativa EPIs

Recentment ens va arribar la queixa per part de l’estudiant de l’aplicació d’aquesta norma a mitjan curs. Després d’intermediar amb els òrgans de direcció de la facultat, als quals agraïm la comprensió, hem arribat a l’acord que tot aquell estudiat, que li agafi la normativa en casos excepcionals, com pots ser que sol utilitzi els EPIs un cop o altres casos excepcionals, estigueu exempts de complir-la (pdf resolució oficial). Per tal d’acreditar aquesta situació, heu d’omplir el següent formulari i un cop estudiat cada cas, rebreu la resolució a la vostra situació:

https://goo.gl/forms/omvXsX3GJDxvnFwD3

Adjuntem resposta a la reclamacio de Cap d’estudis

Manifest 3 de novembre

Des dels Consells de l’Estudiantat de la Universitat de Lleida s’ha donat suport a la convocatòria de concentració emesa per la plataforma Universitats per la República, en rebuig dels empresonaments dels exconsellers del Govern.
 
Sense entrar a valorar la legalitat d’aquesta decisió judicial, us animem a llegir els blogs redactats per prestigiosos juristes, com el de Rodrigo Tena Arregui a hayderecho.com, on es qüestiona la poca fonamentació de la interlocutòria que acorda l’empresonament, o bé el de Manuel Conthe al diari Expansión i també destaquem les paraules de Carles Vallejo, presidente de l’Asociació Catalana d’Expresos polítics del Franquisme.
 
Tot i entendre que les universitats han de ser administracions que s’han de mantenir políticament neutrals per tal de garantir-ne la pluralitat, i més encara en una universitat com la nostra que acull estudiantat, PAS i PDI amb sensibilitats molt diverses, i essent el Consell de l’Estudiantat un òrgan institucional d’aquesta, lamentem i condemnem l’ús i abús de les institucions i de la via jurisdiccional per solucionar un problema que és, en essència, polític. I un cop més, fem palès que la negativa a emprar el diàleg és el que ha dut al país a aquesta situació actual.
 

Gràcies a tots/es per assistir, agraïm la col·laboració de PAS i PDI i  us invitem a pujar ara junts al Rectorat, on ens reunirem amb les altres facultats.

Reivindicació divendres 3 de novembre

Benvolgut professorat i estudiantat,

Des del Consell de l’Estudiantat hem rebut la petició del nostre òrgan central de posicionar-nos als darrers esdeveniments polítics per demà divendres dia 3. Altres facultats, han optat per un tancament total del centre o han declinat qualsevol acte. Des del Consell i degut a que és l’últim dia lectiu abans d’exàmens, s’ha decidit optar per una parada reivindicativa juntament amb el Consell Estudiantat FDET a les 12h davant de la biblioteca de Cappont amb una durada de 20 minuts.

Demanem la vostra col·laboració i participació.

Quedem a la vostra disposició

El nou Consell de l’Estudiant de l’EPS

Ciència al Carrer 2015

Aquest dissabte L’Escola Pol·litècnica Superior de Lleida, amb el Grup GRIHO i la col·laboració del Consell de l’Estudiantat de la EPS hem participat a la Fira de la Ciència al Carrer organitzada per l’Ajuntament de Lleida.

Vam estar fent un seguit de demostracions del projecte conjunt entre el laboratori GRIHO i el Consell de l’Estudiantat: Scalextric in Mind Com moure cotxes de scalextrix amb la ment.

El taller ha tingut una molt bona acollida, ja que no vam parar de sadollar la curiositat de petits i grans, fent-los-hi probar de primera mà l’experiència.

Esperem que a tots ells també els hagi complagut la participació de l’Escola Politècnica Superior i properament ens poguem trobar en altres activitats.

Us deixem l’enllaç a la galeria d’imatges.

11279980_10205900763231285_492156783_n 11296995_10205900763351288_43188220_o  LogoEPS1620155_10205900763271286_1264913485_n

Ultimo adios a Josep Maria Ribo

Todos recibimos ayer la trágica noticia a la tarde, la defunción de

Josep Mª Ribo, un gran profesor.

Sin duda nos hubiese gustado tener muchos más años entre nosotros, y en
nuestra memoria quedará su entusiasmo por la enseñanza, el cual nos
demostraba en cada una de sus clases.

A los pocos minutos la noticia se expandía entre los alumnos que lo
conocían y nadie podíamos creerlo. A veces la vida se lleva a quien
todavía no le toca.

Por eso estas líneas van dedicadas a ti, Josep Mª, porque aunque no te
veremos más, seguirás en la EPS, en el recuerdo de profesores, alumnos y
de todo aquel que en las jornadas de acogida, hizo tu maravilloso
“marshmallowchallenge” que sin duda mantendremos en tu honor en las
próximas jornadas.

No podemos despedirnos sin dar las condolencias a toda la EPS y a la
familia Ribó Balust.

muchos ánimos a todos.

11148345_383392701871191_993737693305332965_n

Concurs “Dissenya la Samarreta del fEPStival”

CartellSamarreta2

PARTICIPA AL I CONCURS

“DISSENYA LA SAMARRETA DEL fEPStival”

Anima’t a deixar la teva empremta al fEPStival 2015!! Envia’ns les teves idees i els teus dissenys.

No hi ha límit de dissenys.

El guanyador es dirà el dia de la festa.

HI HA DE PLAÇ FINS EL 20 de FEBRER

Fes que les teves idees siguin la imatge del fEPStival 2015!!

Busca una idea original, plasma-la i envia’ns al correu indicat a les bases el disseny, les teves dades i si t’animes explica’ns la visió de la teva idea.

basesConcursDisseny

El disseny es decidirà amb una votació (de manera que sol es valori el disseny i no qui l’ha fet)  dels membres del consell i també amb la col·laboració del professorat.

Anirem penjant els dissenys que ens arriben, així que estigueu atents a la pàgina web del consell.

Vota també per el color que t’agradaria!

Molta Sort a tots i totes!!

EPS amb la Marato

 marato_2014Aquest any la Marató de TV3 fa front a les malalties del cor. Com cada any la UdL i amb ells la EPS organitzem un seguit d’activitats per recaptar diners per aquesta causa.

Aquest any a la EPS vam organitzar dos tornejos benèfics; Un de LOL (League Of Legends) i un altre de FIFA. Estudiants, professorat i PAS de l’EPS van poder jugar, divertir-se i col·laborar en aquesta acció solidària.

Volem agraïr l’acceptació i participació de ambdues activitats al voltant de 120 alumnes van col·laborar amb la marató. Ens complau resumir que despres de fer un recompte del dia, es van recaptar 355.66€ entre el preu de les inscripcions i les donacions que es van fer durant tota l’estona.

Tots aquests diners es van lliurar en donació a la Fundació de la Marató de Tv3, ahir es va celebrar l’acte.

Pel que fa als guanyadors:
FIFA:  1r. (No difundit a peticó seva)   2n. Pep Pla Mateu

LOL: (pendents)

Servei d’encuadernació

 

encuadernacion

Us informem que podeu venir al Consell de la EPS a encuadernar els vostres apunts/treballs/… Sabem que som una escola poc habituada a aquest ús, però no esta mai de més saber que si ho necessiteu alli ens trobareu!!

Passa’t per el nostre despatx i pregunta’ns!!

El preu per la encuadernació es de 1€.