Exempció a la normativa EPIs

Recentment ens va arribar la queixa per part de l’estudiant de l’aplicació d’aquesta norma a mitjan curs. Després d’intermediar amb els òrgans de direcció de la facultat, als quals agraïm la comprensió, hem arribat a l’acord que tot aquell estudiat, que li agafi la normativa en casos excepcionals, com pots ser que sol utilitzi els EPIs un cop o altres casos excepcionals, estigueu exempts de complir-la (pdf resolució oficial). Per tal d’acreditar aquesta situació, heu d’omplir el següent formulari i un cop estudiat cada cas, rebreu la resolució a la vostra situació:

https://goo.gl/forms/omvXsX3GJDxvnFwD3

Adjuntem resposta a la reclamacio de Cap d’estudis

Manifest 3 de novembre

Des dels Consells de l’Estudiantat de la Universitat de Lleida s’ha donat suport a la convocatòria de concentració emesa per la plataforma Universitats per la República, en rebuig dels empresonaments dels exconsellers del Govern.
 
Sense entrar a valorar la legalitat d’aquesta decisió judicial, us animem a llegir els blogs redactats per prestigiosos juristes, com el de Rodrigo Tena Arregui a hayderecho.com, on es qüestiona la poca fonamentació de la interlocutòria que acorda l’empresonament, o bé el de Manuel Conthe al diari Expansión i també destaquem les paraules de Carles Vallejo, presidente de l’Asociació Catalana d’Expresos polítics del Franquisme.
 
Tot i entendre que les universitats han de ser administracions que s’han de mantenir políticament neutrals per tal de garantir-ne la pluralitat, i més encara en una universitat com la nostra que acull estudiantat, PAS i PDI amb sensibilitats molt diverses, i essent el Consell de l’Estudiantat un òrgan institucional d’aquesta, lamentem i condemnem l’ús i abús de les institucions i de la via jurisdiccional per solucionar un problema que és, en essència, polític. I un cop més, fem palès que la negativa a emprar el diàleg és el que ha dut al país a aquesta situació actual.
 

Gràcies a tots/es per assistir, agraïm la col·laboració de PAS i PDI i  us invitem a pujar ara junts al Rectorat, on ens reunirem amb les altres facultats.

Reivindicació divendres 3 de novembre

Benvolgut professorat i estudiantat,

Des del Consell de l’Estudiantat hem rebut la petició del nostre òrgan central de posicionar-nos als darrers esdeveniments polítics per demà divendres dia 3. Altres facultats, han optat per un tancament total del centre o han declinat qualsevol acte. Des del Consell i degut a que és l’últim dia lectiu abans d’exàmens, s’ha decidit optar per una parada reivindicativa juntament amb el Consell Estudiantat FDET a les 12h davant de la biblioteca de Cappont amb una durada de 20 minuts.

Demanem la vostra col·laboració i participació.

Quedem a la vostra disposició

El nou Consell de l’Estudiant de l’EPS