Què és el consell de l’Estudiantat?
El Consell de l’Estudiantat de la EPS és l’òrgan de debat i representació de l’estudiantat integrat a l’Escola Politècnica Superior i amb participació en tots els seus òrgans de decisió. El seu objectiu essencial és vetllar pels drets i interessos de l’estudiantat, vehicular les seves propostes i demandes dins els òrgans universitaris competents i, en definitiva, promoure i facilitar que l’estudiantat rebi una formació acadèmica i humana de qualitat, en el marc d’un sistema universitari públic català. El CEEPS és un òrgan no polític, obert a tothom, que treballa per la millora de les condicions de l’estudiantat i del seu nivell educatiu. Cada centre universitari té el seu propi Consell. Aquests consells, coordinats amb el CEUdL, tenim com a fita: la defensa dels interessos de l’estudiantat en el seu centre.

Qui som?
Trobareu la llista d’alumnes que formem el Consell de l’Estudiantat de l’Escola Politècnica Superior a la secció de Membres.

Què fem?
Bàsicament intentem millorar la posició de l’Estudiantat en la nostra escola. Per aconseguir això, representem un llistat d’òrgans oficials i creem activitats o serveis per tal que entre tots ens trobem millor en la societat universitària (per exemple organitzem la Festa de la UdL).

On sóm?
Ens trobaràs a l’aula 0.06 (al costat de la L4). Pots venir durant l’horari de becari, on segur que trobaràs algú, en els canvis de classe o durant les tardes. També ens pots contactar per telèfon (973 70 27 10) o via correu electrònic eps@estudiantat.udl.cat.

Puc col·laborar?
Tothom és benvingut a col·laborar amb el consell de l’Estudiantat. Si ets un estudiant de l’EPS interessat en conèixer més a fons la teva escola, en aprendre què es pot fer pels alumnes i tens ganes donar-nos un cop de mà, benvingut! Passa’t pel consell i apunta’t!

Què hi guanyaré si em faig del consell?
Aconseguiràs tenir una relació més directa amb l’estudiantat i prendràs desicions que ens afecten directament. Ser del Consell de l’Estudiantat no suposa una recompensa econòmica, ni beneficis en les notes ;). Significa la satisfacció de representar als estudiants.

Em perdré classes si sóc del consell?
Tot el que fem, ho fem de forma voluntària; i per tant, no estem obligats a fer res. Com a membres del consell, algunes vegades ens convoquen a reunions, i algunes altres ens interessa anar a fer coses fora de la UdL durant l’horari de classes, però sempre ho fem perquè volem i mai estem obligats a fer-ho.

Tenen a veure amb vosaltres les eleccions a l’Estudiantat?
En les eleccions a l’Estudiantat, convocades cada dos anys, es trien els alumnes que representaran en nom de tots els altres, els diferents òrgans de govern que ofereix la EPS i de la UdL. Tot i així, podeu col·laborar amb el consell sense ser representants oficials de cap òrgan i ajudar-nos a decidir els temes que us afecten a vosaltres o als vostres companys de classe.

Per què no feu…?
Si tens alguna idea que creus que seria interessant, pots comunicar-te amb nosaltres de la forma habitual o usant la bústia de suggeriments (situada davant del consell). Per altra banda, si creus que ens pots aportar idees interessants, per què no et passes pel consell i t’hi apuntes?

Per què gairebé no tenim representació a la nostra titulació?
Si creus que no tenim prou en compte els vostres problemes, sempre podeu escriure’ns o unir-vos a nosaltres. Trobareu la llista de representants actuals i les seves titulacions a l’apartat de Membres, on veiem clarament que algunes titulacions tenen menys representació que algunes altres.

Com puc configurar el Thunderbird amb el correu de la UdL?
Hem creat un breu manual que explica com us podeu configurar el Thunderbird amb el correu d’alumnes.udl.cat.

Representació

Aquest són els diferents organismes on hi tenim representació:

  • Consell de l’EPS
  • Consell de la UdL
  • Junta d’Escola
  • Comissió d’Estudis
  • Comissió d’Avaluació Curricular
  • Comissió Electoral
  • Departament de Matemàtica
  • Departament d’Enginyeria Industrial i Enginyeria Informàtica (DIEI)
  • Comissio d’Usuari del Bar de Cappont